keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joulu tuli ajoissa

Kuinka moni myöntää ostavansa myös itselleen mielellään joululahjoja? Minä ainakin myönnän ja aloitin itseni lahjomisen ajoissa tilaamalla jo lokakuun puolella Too Facedin joulukokoelman All I want for Christmas -setin. Olisin himoinnut kovasti joulutuotteista A few of my favourite things -settiä, joka sisältää mm. 20 luomiväriä, mutta sitä myydään vaan Sephoroissa, joten tyydyin kakkosvaihtoehtooni. Tosin tämä kakkonenkin on erittäin mieluisa ja varmasti myös minulle käytännöllisempi kuin valtava määrä lisää luomivärejä. All I want for Christmas setti sisältää viisi meikkituotetta ja meikkipussin. Alla olevissa kuvissa näkyykin setin sisältö ja parin kuvan jälkeen lisää asiaa (ja kuviakin) tuotteista.






Minulla oli ihan tarvetta myös tälle meikkipussille. Käsilaukussani aikansa matkannut meikkipussukka alkoi tulla tiensä päähän ja Too Facedin kaunis, vaalean turkoosin ja kullan sävyinen pussi korvasi sen. Pussi on melko tilava, mutta ei vie kuitenkaan hirveästi tilaa käsilaukussa, varsinkin kun minulla ei ole siellä kovin paljon tavaroita. Lähinnä pidän joitain huulimeikkejä täällä. TF:n pussi vaikuttaa mukavan kestävältä ja kestänee kauemmin käytössä kuin entinen tekokuitukankaasta tehty pussukkani. Tämän materiaalia en kyllä osaa sanoa, mutta sen ehkä materiaaleja tuntevat ihmiset tunnistavat kuvasta. Sellainen tekonahkamainen materiaali kuitenkin. Pidän pussissa siitä, että se ei ole mitenkään erityisen jouluinen, vaikka kuuluu joulusettiin. Näin se on käytännöllinen mihin aikaan vuodesta tahansa.




Meikkilaukun sisältä löytyy sekä todella käytännöllisiä tuotteita että vain ihania tuotteita. Käytännällistä puolta edustaa varsinkin suosikkini silmämeikinpohjustajista eli Shadow Insurance. Milanin pohjustaja on sille ihan kelpo korvike, mutta kun setissä nyt sain taas tämän ja vielä täysikokoisena, niin en kyllä pistä vastaan yhtään. Tosin aion kyllä käyttää entiset pohjustajani pois ennen kuin avaan tätä.
Käytännöllinen on myös ripsiväri. Minulla on nyt käytössä Stilan ripsari, mutta sitä en osta enää toiste, koska Stila ei ilmeisesti ole enää eläinkokeeton. Minulla on siis uuden suosikkiripsarin etsintä tulossa ja pääsen aloittamaan sen tästä Too Facedin Lash Injectionista. Ripsiväri on vedenkestävä ja se on tässä setissä deluxenäytteenä eli hieman pienempänä kuin normaali koko. Ripsaria on kuitenkin 7,39ml, eli ihan hyvä määrä, jolla varmaan saa ihan tarpeeksi käyttökokemusta, jotta tiedän onko tämä minulle se oikea.
Ei ihan niin käytännöllistä, mutta niin ihanaa puolta edustaa La Crème Lip Cream -huulipuna sävyssä Believe. Sävy ei ole erikseen myynnissä vaan saatavilla vain tässä setissä. Olen halunnut jo pitkään kokeilla näitä TF:n punia ja nyt sain sellaisen. Puna on täysikokoinen ja se on pakattu yleelliseen kultaiseen ja painavaan hylsyyn. Väri on vähän korallihtava ruusunpunainen. Kirjoitan tästä myöhemmin ihan kunnon arvostelun, mutta jo nyt voin sanoa, että tämä jää tuskin viimeiseksi La Crèmekseni.


Ripsiväri - Huulipuna - Pohjustaja

Melko käytännöllistä osaa edustaa taas Perfect Eyes Waterproof Eyeliner sävyssä Perfect Black. Musta vedenkestävä rajauskynä on myös deluxenäyte eli hieman pienempi kuin täysikokoinen, tässä tapauksessa koko on 0,8g. Minä en ole ahkerin kajalin käyttäjä, sillä ne eivät ole koskaan minulla oikein pysyneet paikoillaan, mutta kyllä mustan kajalin aina saa pois käytettyä. Ja täytyy sanoa, että tämä on ehkä paras yksilö, jota olen ikinä kokeillut. Kynä on kermaisen pehmeä ja pikimusta, mutta ei yhtään sottaava. Minulla tämä on myös pysynyt käsittämättömän hyvin paikoillaan. Olen muutamana päivänä tehnyt tällä ihan yläluomen kissarajaukset ja ne ovat pysyneet! UD:n kyniä hehkutetaan aina, kun taas näistä TF:n en ole juuri kuullut, mutta minun silmissäni tämä kynä pesee UD:n Perversionin mennen tullen ja palaten. Minulla UD ei pysy yksin rajauksena ja minusta se on vähän liiankin pehmeä ja sottaa. Jokin näissä TF:n koostumuksissa sopii minulle paremmin kuin UD:n koostumukset, sillä sekä silmämeikinpohjustaja että kajalit ovat osoittautuneet Too Facedilta minulla selvästi pysyvemmiksi kuin Urban Decayltä. Harmi, että Too Facedilla ei ole yhtä laajaa värivalikoimaa kuin UD:n kajaleissa. Tumman violetin kajalin Too Facedilta kuitenkin laitan omalle hankintalistalleni.




Loppuun vielä yksi ei-niin-kamalan-tarpeellinen ihanuus. Setin kahden luomivärin ja yhden poskipunan triokompakti. Peilillä varustettu jämäkän tuntuinen kompakti sisältää vaalean, ihonsävyisen mattaluomivärin sekä vaalean pronssisen shimmerluomivärin. Tummempi sävy näyttää pannussaan ihan violetihtavalta taupelta, mutta mystisesti on iholla vaalea pronssi. Kaunis ja lähes metallinen sävy joka tapauksessa ja varmasti sopii monille. Vaaleita mattavärejä käytän aina ja tämän sävy oli kyllä minulle ihan nappiin, juuri sopivasti aavistuksen vaaleampi kuin ihoni. Pakkauksen poskipuna on hennosti hohteleva persikkainen sävy, joka näyttää todella luonnolliselta iholla eikä hehkukaan ole niin voimakas kuin swatchatessa. Värivalinnat on selvästi tehty niin, että ne käyvät todella monella ja minulle ne ainakin kelpaavat oikein hyvin. Kaikkien koostumuksetkin ovat pehmeitä ja pigmenttisiä, eli laadusta ei ole joulukokoelmassa tingitty.




Alla vielä swatchit kaikista tuotteista lukuunottamatta ripsiväriä ja pohjustajaa. Ensimmäisenä vasemmalla rajauskynä, jonka swatchi on tehty yhdellä kevyellä vedolla, eli pigmenttiä todellakin riittää. Seuraavana niin ikään yhdellä vedolla tehty swatchi Believe -punasta. Seuraavat kaksi läiskää ovat luomivärit. Vaaleaa vähän kerrostin, että se erottui ihostani, pronssinen taitaa olla yhdella vedolla. Viimeisenä oikealla poskipuna, jota taisin laittaa kaksi kerrosta, että sain siitä vähän voimakkaamman ja sen näkymään kunnolla kuvaankin. Eivätkö nuo luokin kauniin harmoonisen värimaailman?




Tulen kirjoittamaan ainakin huulipunasta ja ripsiväristä ihan kunnon arvostelut, mutta tässä kuitenkin tuotteiden pinnallinen esittely, jos joku siellä vaikka empii setin ostoa. Setti maksaa BeautyBayssä (mistä itse tilasin) n. 43,70€ ja tätä saa myös kotimaisesta Pretty.fi:stä muutaman euron kalliimmalla hinnalla. Ehdottomasti hintansa arvoinen setti minusta. Normaalisti jo pelkkä pohjustaja ja huulipuna yhteensä maksaisi tämän setin verran, joten kun niihin lisätään meikkilaukku, ripsari, kajali ja luomiväri/poskipuna -trio, on tässä ihan kohtuu hintainen paketti. Saa nähdä ostanko vielä muuta itselleni tänä vuonna joululahjaksi.

Joko muut ovat lahjoneet itseään?

Briefly in English: Christmas came early for me when I bought the Too Faced All I want for Christmas set for myself as a Christmas present. The set includes a pretty make up bag and five make up products. Most useful products for me are the eyeshadow primer (full size) which is my all time favourite and the mascara, since I'm on a hunt for new Holy Grail -mascara. The Lash Injection mascara is a deluxe size sample with 7,39ml of product. I will review the mascara properly later.
The Perfect Eyes Eye Eyeliner in Perfect Black is also a deluxe size sample (0,8g). I don't use pencil eyeliners that much, but this is the best one I've ever tried and I'm sure I'll get this one used. It's a rich, creamy black pencil and it stays put on my oily lids. In my opinion this is far better than UD's Perversion eyeliner which I find a little too soft and messy.
The set also includes a full size La Crème Lip Cream in exlusive shade Believe. The colour is a slightly corally rose pink. I will be reviewing this later, but I can already say this won't be my last La Crème lipstick!
Last product is an eyeshadow and blush trio. It includes two eyeshadows and a blush in a pretty and sturdy compact with mirror. The eyehadows are a light vanilla matte and a light shimmery bronze. The vanilla colour is perfect for my skin colour and the light bronze is beautiful and I think it suits about everyone. The blush is a peach shade with subtle glow, very natural lookin on my skin. Both eyeshadows and the blush are soft and pigmented.
In my opinion this set is totally worth it's price (ca. 43,70€ in Europe). I think this is the most useful one out of all of the Too Faced holiday sets!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Too Faced ei käytä eläinkokeita!
Products in this post are purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Too Faced is cruelty free!

13 kommenttia :

  1. Ihanasti olet lahjonut itseäsi! Ostin itselleni Gaborin nahkasaappaat, ne olivat aika kalliit mutta perustelin niitä etukäteisjoululahjana. Luulen että hankin kyllä vielä jotakin, TBS:n hamppulahjasetti houkuttelisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei mee saappaat jalkaan :( Yikehittyneet pohjelihakset on vaan liian isot kaikkiin saappaisiin. Tuo TBS:n hamppusetti kuulostaa äkkiseltään paljon villimmältä ku onkaan. Oon joskus siskolta kokeillut sitä käsirasvaa ja haisee ne kyllä aika pahalle :D

      Poista
  2. Hih, minäkin aina jos löydän joulun alla jotain ihanaa, ni ostan itselleni lahjaksi :D
    Sä olet ostanu itselles oikein ihanat tuotteet! :)

    VastaaPoista
  3. En vielä, mutta jos en pääse uudeksi vuodeksi amsterdamiin, JOUDUN ostamaan itselleni kosmetiikkaa... ja paljon!! ;)

    VastaaPoista
  4. Myönnän, ostan itselleni joululahjoja. Vice 2 paletti oli sellainen, tosin siitä on jo nyt niin paljon aikaa, että tässähän ehtisi jotain muutakin. :p

    Aivan ihana tämä TF -paketti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää vähän pelkään, että mää joudun kans ostaan vielä muutakin itselleni lahjaksi ennen joulua :D

      Poista
  5. Voi tuo on niin ihana setti, oon ollu lähellä tilatakkin sen jo pari kertaa... Pitääskö vaan painaa sitä tilaa nappia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paina vaan ;) Mää kävin kans pientä taistelua itseni kans, että tilaanko vai en, mutta olin niin hyvä perusteleen itselleni tämän tarpeen, että tilasin :D

      Poista
  6. Mä kans eilen pähkäilin tämän setin kanssa, että ostaako vaiko eikö ostaa. Periaatteessa käyttöä tulisi kaikille tuotteille, mutta kosmetiikkahulluna meikältä varmasti löytyy jo korvaavia tuotteita. Toistaalta tuo setti olisi niin TÄYDELLINEN reissatessa ja vieläpä ihanassa pussukassa! Joo, luulen että tuossa tulikin jo riittävästi perusteluja, miksi minun pitää ostaa tämä itselleni joululahjaksi ;D

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuossa on ihan ehdottomasti tarpeeksi perusteluja :D Kyllähän tuossa nuo ripsiväri, kajali ja pohjustaja ainakin on sellaista kulutustavaraa, mikä aina tulee käytettyä ja loput on sitten kivaa plussaa!

      Poista