tiistai 14. helmikuuta 2017

Mystistä volyymia? Lumene True Mystic Volume Waterproof

Ensimmäiseksi hyvää ystävänpäivää kaikille! Sitten ihan asiaan...

Vasta arvostelin taianomaisen meikkivoiteen ja nyt vuorossa on mystinen ripsiväri. Lumenen True Mystic Volume tuntui olevan hyvin suosittu, kun se aikoinaan (oliko noin vuosi sitten vai jo aiemmin?) tuli markkinoille. Ilmeisesti myynti oli hyvää, sillä se sai seuraajakseen myös vedenkestävän version. Käytän vain vedenkestäviä ripsivärejä, sillä vesiliukoiset suoristavat ripseni. True Mystic Volume Waterproof siis pääsi lopulta testiini.




Nimi jo kertoo, että kyseessä on tuuheuttava ripsiväri. Pakkaus on tumman sininen ja siinä on shimmeriä luomassa mystistä mielikuvaa. Harja on melko kookas ja tuuhea, ei kuitenkaan isoimpia ja tuuheimpia näkemiäni, ja se on hieman tähden mallinen. Yleensä valitsen juuri tuuheuttavia mascaroita, sillä hennot ripseni tarvivat mielestäni enemmän apua tuuheuden kuin pituuden suhteen. Pituutta on ripsiini tullut viime aikoina hieman lisää, mutta mitkään erityisen pitkät ne eivät ole vieläkään. Pakkaus vetosi väriltään minuun ja on nätti, ei mikään erityisen kaunis tai tyylikäs kuitenkaan. 

Massaltaan True Mystic Volume WP on paksumpaa kuin Lumenen ripsivärit perinteisesti. En ole pitänyt Lumenen vetisistä ripsiväreistä ja käsittääkseni moni muukaan ei ole niistä pitänyt. Paksummalla massallaan True Mystic oli siis hyvää vaihtelua ja kuulin siitä paljon positiivista palautetta jo ennen omani ostoa. Tästä vedenkestävästä versiosta tosin tuntuu olevan vähän arvosteluja. Siamese Lipstick -blogissa tästä on arvostelu, ja vaikka Kaisulin kokemukset ei olleet parhaat, uskalsin ostaa tämän kokeiluun.


Lumene True Mystic Volume WP:n jälkeä ripsissäni.


Kaisulin kokemuksista poiketen, massaa ei tullut harjaan aluksi juurikaan. Hetken aikaa pyöriteltyäni harjaa putkilossa, alkoi massaa tulla hyvin. Aluksi massaa tuli mielestäni sopivasti harjaan, nyt kun ripsiväri on ollut jo pitkään käytössä ja alkaa olla elinkaarensa lopussa, massaa tulee aika niukasti ja siinä on paakkuja. Kaisulilla ripsiväri myös kuivui hitaasti ripsissä, kun taas minulla kuivuminen on nopeaa. Epäilen, että sekä pakkausta että koostumusta on hieman muokattu ensimmäisistä eristä. Itse ostin tämän vasta syksyllä, kun tämä oli ollut jo tovin myynnissä ja Kaisuli taisi kokeilla aika tuoreeltaan.

Kokemukseni True Mysticistä ovat oikein positiiviset. Paksuhko massa tuo selkeästi tuuheutta ja pitää myös taivutukset, mikä on erittäin tärkeää minulle. Pituutta tulee ehkä hieman lisää, mutta ei mitenkään erityisen paljoa. Kestävyyskin on ollut hyvä, tosin joskus saattaa alaluomelle tulla pienen pieni tuhru. Tämän vedenkestävän version massa tuntuu kuivuvan melko nopeasti ja kuivuessaan se ei enää tuuheuta niin paljon kuin aluksi, ja ripsiin tulee helpommin paakkuja. Jälki on kuitenkin edelleen ihan nättiä ja satunnaisen paakun saa helposti kammattua pois ripsikammalla.


True Mystic Volume - harja

Harja on minun makuuni ihan ok. Se ei ole kaikkein erottelevin, mutta ei huonokaan. Koko on aika sopiva ja pienen totuttelun jälkeen en ole juurikaan tuhrinut ripsiväriä luomelle levitysvaiheessa. Itse pidän eniten kumisista tai kampamallisista harjoista, mutta tälläinen perinteisempikin toimii. Ainoastaan sellaiset perinteiset harjat, joissa harjakset ovat tavallaan kierteillä, eivät toimi minulla lainkaan.

Lumenen True Mystic Volume Waterproof on ollut minulle positiivinen kokemus. Tämä on ensimmäinen Lumenen ripsiväri, joka toimii minulla. Täydellinen tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole. Toivoisin vielä hieman kestävämpää sekä hieman erottelevampaa jälkeä ja olisi mukava, jos massa ei alkaisi kuivua niin nopeasti. Hinta on melko korkea, kuten nykyisin kaikilla markettiripsareilla alkaa olla, muistaakseni 18,90 € Sokoksella. Helppo saatavuus ja mukavan tuuhea jälki kuitenkin ovat sen verran hyvät ominaisuudet, että tulen hyvin todennäköisesti ostamaan tätä uudestaan.


Vielä lähikuvaa, Massa alkoi kuvausvaiheessa olla jo kuivaa, joten tuuheinta lopputulosta ei enää tullut.


Onko True Mystic testattu vedenkestävänä tai vesiliukoisena?



Briefly in English: I heard a lot of good things about Lumene True Mystic Volume Mascara and when they came out with a waterproof version I had to try it. I always use waterproof mascara, since they are the only ones that keep my lashes curled. I tend to go for a volumising mascara, because I have very thin, fragile lashes.
True Mystic Volume WP comes in a dark blue tube and has a decently large, star-shaped brush. I like the tube, but it's not the most luxurious, since it's just plastic. The brush is ok, not my favorite, but not bad either.
My first experiences were good. I had to swirl the brush in the tube for a while to get the mascara "flowing", but once it did, there was a proper amount of mascara in the brush. The formula is thicker and clearly gives volume. It's not the most lengthening mascara ever, but it doesn't claim to be one either. True Mystic keeps my lashes curled all day and lasts well. Sometimes I get a little smudge under my eye, but nothing major. 
I'd say the only "bigger" issue is that the mascara dries pretty fast and starts to clump up a little. You can still get nice results for a long time, but you might have to use a lash comb to get occasional clumps out of your lashes.
Overall, I've been happy with Lumene True Mystic Volume Waterproof. It's not perfect, but it does work well for me. I have a hard time finding mascaras that work even decently on my lashes, so this one's a keeper for me. I'll probably buy this again in the future!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Lumene ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, Lumene is cruelty free!

6 kommenttia :

  1. Kokeilin Lumenen True Mysticiä vesiliukoisena. Minusta sen harja on kyllä isompi kuin tuon vedenkestävän vai näenkö harhoja? Anyway, en tykännyt mollukkamaisesta harjasta, enkä kököstä massasta, mutta ehkä minulla oli jokin maanantaikappale;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole siihen vesiliukoisen harjaan kiinnittänyt huomiota, niin en osaa sanoa, onko eroa tähän. Voi tietenkin olla, että harja vain näyttää tuossa kuvassa pienemmältä.

      Kaikki ei tietenkään toimi kaikilla, joten voi olla aivan hyvin, että ripsari oli sulle kökköä eikä maanantaikappale :D. Mulla ei toimi juuri mitkään ripsarit, vaikka niitä muut hehkuttais.

      Poista
  2. Molemmat testattu, kummatkin leviää mustiksi silmien alle. :( Tykkäsin kyllä muuten lopputuloksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :(.

      Mulla tuo leviäminen ei ole yleensä ongelma ja tälläkin vain joskus saattaa pieni tuhru silmän alle tulla, jos silmät vuotaa. Mun pahin ongelma on ehdottomasti se, että kaikki vesiliukoiset ja osa vedenkestävistäkin suoristaa ripset samantien. Ja monet ripsarit näyttää hirveiltä ja klimppaa yhteen mun ripset.

      Poista
  3. Vesiliukoisella sai tosi pitkät ripset, mutta tuntui että väri kuivahti putkiloon melko nopeasti. Silti se on paras Lumenen maskara mitä olen testannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kans tuntuu kuivahtavan aika nopeesti. Oma kaipais jo vaihtoa ja kuvissakin on jo aika kuiva. Mullekin tämä on silti paras Lumenen ripsari :).

      Poista